Hoe ver wilt u komen?

Clinics voor vereniging of school

Emiel MelaardAls Nederlands recordhouder verspringen, geef ik een leuke clinics voor onder andere sportverenigingen. Sporttest en Emiel Mellaard bundelen de krachten om de sprong te wagen.

Het thema van de clinics van Emiel Mellaard is: ‘Wie verbreekt mijn Nederlands Indoor Record van 8.23m!?’. Ik ben op zoek naar talent om mijn record uit de boeken te springen!

Tijdens de clinics gaan we in op de weg naar succes, het belang van breedte ontwikkeling en van juiste training. Dus voor zowel deelnemers, als trainers of leerkrachten, als publiek een super aantrekkelijke clinic!

Wilt u met uw vereniging of school meer te weten komen over fysieke ontwikkeling, de weg naar succes en natuurlijk verspringen? Dan zijn deze op maat gemaakte clinics écht iets voor u!

De clinics van Emiel Mellaard zijn schaalbaar in kosten, aantal deelnemers en duur. Zo kunnen we vanaf 20 deelnemers met anderhalf uur clinic tot wel 60 deelnemers met 5 uur clinic voor u op maat maken.

Laatste nieuws

Comments are closed.

Emiel Mellaard was 25 jaar en 30 dagen recordhouder verspringen outdoor. Zijn indoor record staat nog steeds. Op deze website vindt u informatie over de carrière van Emiel als verspringer en zijn verdere loopbaan.