Hoe ver wilt u komen?

Afstanden overbruggen

AtletiekbaanAls er één ding is geweest dat mijn carrière bepaald heeft, dan is het wel mijn record verspringen. Natuurlijk is er talent, doorzettingsvermogen en fysieke aanleg voor nodig. Maar eigenlijk zijn deze mij in de schoot geworpen. Ik kon gewoonweg ver springen en heb daarop verder getraind. En dat record staat inmiddels al 23 jaar. Ook al een record. Maar de essentie van dat record gaat veel verder dan een geweldige sprong. Het is de wetenschap dat je afstanden kan overbruggen. Fysiek én mentaal.

Die wetenschap heeft mij geholpen te komen waar ik nu als veertiger sta. Ik kan mensen helpen afstanden te overbruggen. Door fysiek bijvoorbeeld looptrainingen te geven. Maar ook door workshops te geven voor organisaties, instellingen en overheden. In mijn nieuwe workshop “Hoe ver wil je komen?” komt op een mooie manier de combinatie van fysieke en mentale inspanning samen. Vanaf mei 2011 is de workshop online te boeken! Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.

Emiel persoonlijk

Comments are closed.

Emiel Mellaard was 25 jaar en 30 dagen recordhouder verspringen outdoor. Zijn indoor record staat nog steeds. Op deze website vindt u informatie over de carrière van Emiel als verspringer en zijn verdere loopbaan.